Nahlásit problém
Chuť: | Neurazí/nenadchne (2x) | |
Zdraví: | Může způsobovat alergii | |
Obsah: |
32%
|
tvarohová náplň |
Původ: | Česko | |
Váha: | 400g | |
Cena: | 28Kč |
E260 | 1 | Kyselina octová |
E262 | 2 | Octany sodné |
E270 | 1 | Kyselina mléčná |
E282 | 3 | Propionan vápenatý |
E300 | 0 | Kyselina askorbová ( vitamín C )E300 - Kyselina askorbová ( vitamín C )Stupeň škodlivosti: 0 Vitamín C se získává z hroznového cukru. Používá se jako antioxidant a konzervant. Ve správném množství (do 10g denně) je zdravý prospěšný. |
E325 | 2 | Mléčnan sodný ( Laktát sodný ) |
E330 | 0 | Kyselina citronováE330 - Kyselina citronováStupeň škodlivosti: 0 Získává se přírodní cestou z citrusů nebo průmyslovou výrobou z melasy nebo kukuřičného škrobu. Používá se jako regulátor kyselosti a konzervant, protože zabraňuje množení plísní a bakterií. Látka je bezpečná i pro děti. |
E415 | 2 | XanthanE415 - XanthanStupeň škodlivosti: 2 Vyrábí se z kukuřice nebo sóji. Používá se jako zahušťovadlo, stabilizátor a látka zlepšující chuť. Bez nežádoucích účinků. |
E422 | 1 | Glycerol |
E466 | 1 | Karboxymethylcelulosa |
E471 | 1 | Mono- a diglyceridy mastných kyselinE471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselinStupeň škodlivosti: 1 Jde o sloučeniny, které se získávají z vepřového sádla nebo rostlinných olejů. Používají se jako stabilizátory a emulgátory. Běžně se vyskytují při úpravě potravin, nemají tedy při běžné konzumaci žádné negativní účinky na zdraví. |
E472 | 1 | Estery mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčnou, citrónovou, vinnou, mono a diacetylvinnou |
E1100 | 1 | Amyláza |
E1414 | 2 | Acetylovaný zesíťovaný fosforečnan škrobu |
E1422 | 2 | Acetylovaný zesíťovaný adipan škrobu |
E1520 | 3 | Propylenglykol ( Propandiol ) |
E-index: 35
Mohlo by tam být víc tvarohové náplně. Jinak chutná úplně klasicky jak ostatní tvarohové rolády.