Nahlásit problém
Chuť: | Velmi dobré (1x) | |
Zdraví: | Může způsobovat alergii | |
Obsah: |
35%
|
tvarohová náplň |
Původ: | Česko | |
Váha: | 400g | |
Cena: | 39Kč |
E1414 | 2 | Acetylovaný zesíťovaný fosforečnan škrobu |
E200 | 3 | Kyselina sorbová |
E260 | 1 | Kyselina octová |
E262 | 2 | Octany sodné |
E300 | 1 | Kyselina askorbová ( vitamín C )E300 - Kyselina askorbová ( vitamín C )Stupeň škodlivosti: 1 Vitamín C se získává z hroznového cukru. Používá se jako antioxidant a konzervant. Ve správném množství (do 10g denně) je zdravý prospěšný. |
E325 | 2 | Mléčnan sodný ( Laktát sodný ) |
E330 | 0 | Kyselina citronováE330 - Kyselina citronováStupeň škodlivosti: 0 Získává se přírodní cestou z citrusů nebo průmyslovou výrobou z melasy nebo kukuřičného škrobu. Používá se jako regulátor kyselosti a konzervant, protože zabraňuje množení plísní a bakterií. Látka je bezpečná i pro děti. |
E341 | 2 | Fosforečnany vápenaté ( dihydrohen, monohydrogen ) |
E412 | 0 | Guma guarE412 - Guma guarStupeň škodlivosti: 0 Je přírodní vláknina ze semene rostliny Cyamopsis Tetragonoloba a používá se jako stabilizátor a zahušťovadlo. Nemá nežádoucí účinky na lidské zdraví, spíše jakožto vláknina je zdraví prospěšná. |
E471 | 1 | Mono- a diglyceridy mastných kyselinE471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselinStupeň škodlivosti: 1 Jde o sloučeniny, které se získávají z vepřového sádla nebo rostlinných olejů. Používají se jako stabilizátory a emulgátory. Běžně se vyskytují při úpravě potravin, nemají tedy při běžné konzumaci žádné negativní účinky na zdraví. |
E481 | 2 | Stearoyl-2-laktylát sodný |
E-index: 22
Velmi dobrá měkká buchta. Nemám co vytknout.